За время первого тайма ФК "Десна" не нанесла ни одного удар в сторону ворот Львова

понедельник, 27 июля 2009 г.

ФК «Львів» – ФК «Десна» – 2:0 (1:0)

Голи: Федорчук (30, з пенальті), Худзік (46)

«Львів»: Марущак, Розгон, Ільків, Гальчук (Леонідов, 86), Романюк, Федорчук, Худзік (Ліщук, 83), Б.Баранець, Лупашко, Грицай (Козак, 75), Мандзюк (Чепурненко, 61)

«Десна»: Пилипенко, Боровков, Євстафієв, Чуланов, Богач (Бабор, 35), Кобець, Старенький, Бондаренко, Войнаровський (Ільяшов, 66), Кондратюк (Єлісєєв, 86), Кожем’яченко

Попередження: Худзік (37) – Астафієв (28), Бондаренко (43), Кобець (85)

Арбітр: Козик (Мукачеве); 2 450 глядачів

Ось до чого ми дожилися з нашими Папами да месіями Савченками....

Чернігівці з великими проблемами добиралися до Львова. Спочатку навіть з’явилася інформація, що через фінансові непорозуміння у клубі футболісти взагалі не мають можливості приїхати на цю гру. Однак в останній момент гості таки віднайшли необхідні кошти.

Однак гідно протистояти гравцям ФК «Львів» у Добромилі на «Княжа-Арені», де перед початком поєдинку відбулося урочисте відкриття сезону, чернігівським футболістам не вдалося. Зокрема, за весь перший тайм «деснянцям» не вдалося жодного разу вдарити у ворота львів’ян (не те, що в рамку, а взагалі).

Господарі, які вперше вийшли в новій основній формі бордових кольорів, планомірно нарощували наступ на ворота гостей. Подекуди м’яч упродовж тривалого часу не покидав половину поля «Десни».

Хороші нагоди відкрити рахунок втрачали Мандзюк, Борис Баранець, Худзік. Аж поки прорив зліва у штрафний майданчик Худзіка гості не зупинили забороненим прийомом. Федорчук у другому матчі поспіль уміло виконав вирок з одинадцятиметрової позначки – 1:0.

Вдруге львів’яни відзначилися відразу після перерви. Борис Баранець пройшов правим флангом і навісив на дальню штангу, а там Худзік ударом головою спрямував м’яч у ворота суперників.

Львів’яни мали багато можливостей надати рахунку статусу розгромного, проте марнували ці нагоди, напевно, пошкодувавши гостей.

Наприкінці матчу львівські футболісти віддали ініціативу гостям з Чернігова, однак деснянці не спромоглися бодай на один серйозний момент. Знову можна констатувати різний клас команд – і це було досить відчутно.